Lycka till!

Sedan ett par veckor tillbaka har jag med glädje och stora förväntningar sett fram emot morgondagens bussresa med A-laget till Mamre IP i Norrköping och matchen mot Assyriska IF. Det var länge sedan klubben arrangerade en dylik bussresa och det var således länge sedan jag senast hade en sådan möjlighet. Men nu är glädjen tagen från mig och jag kliver inte ombord på bussen vid avresan från Källbrink på förmiddagen.

Av de 114 tävlingsmatcher som Huddinge spelat sedan 8 juni 2015 har jag sett och rapporterat från 110 – på plats.
De fyra jag missat är:
Nacka FF, cupmatch borta 5 augusti 2015, p g a att jag ej fick ledigt från jobbet och ej fann någon att byta med,
Piteå IF borta 4 oktober 2015, p g a den långa resvägen samt att jag hade arbetsdag, jag såg dock matchen via en webbsändning live,
Motala AIF borta 28 april 2018, p g a operation, såg matchen i efterhand via nedladdning,
IK Sleipner borta 20 maj 2018, p g a sjukdom.

För första gången på nästan fyra års tid väljer jag bort en match för Huddinge IF när jag faktiskt har möjlighet att vara på plats. Anledningen är hur jag blivit behandlad och bemött av en person inom lagledningen. Denne har sagt åt mig att hålla käften och försvinna från Källbrink. Det var det vänligaste personen vräkte ur sig i samma veva.
I ett så’nt arbetsklimat vill jag inte stanna och verka. Därför har jag tagit beslutet att avsluta mitt frivilliga åtagande som skribent för Huddinge IFs A-lag. Vilka beslut andra personer väljer att ta samt hur klubbstyrelsen väljer att agera är upp till dem.

Ni killar i laget, mina vänner, ska veta att mina tankar är hos er i morgon och jag hoppas innerligt att ni presterar en bra match och tar med er tre poäng hem till Huddinge.
Lycka till!

PS. Min ambition är att fortsätta min dag-för-dag-historik här på bloggen fram till 11 augusti. Då har jag täckt in ett helt år från klubbens födelsedatum 12 augusti. DS

Advertisements

4 thoughts on “Lycka till!

  1. Oerhört hemskt! Du gör detta på din fritid, helt ideellt. Jag förstår ditt beslut, men för min skull är dett tragiskt då jag är en stor HIF-supporter men boendes på annan ort och har inte nån möjlighet att se matcherna. Dina referat och ständiga uppdateringar är guld värda för mig. Jag hopps för allt i världen att du fortsätter se matcher och skriver, även om jag själv inte skulle ställt upp på dom villkoren. Men för mina egen själviska skull, så sluta inte med varken bloggen eller engagemang det är guld värt!

    Like

  2. Så oerhört trist. Du har med små medel lyft Huddinge fotboll till den kanske mest bevakade klubben under superettan. Gedigna matchrapporter och härlig nostalgi kring historiken. Följer denna blogg varje vecka, skulle vara oerhört trist om den lades ner. Hoppas klubbledningen inser värdet av detta och agerar.

    Like

  3. Tack för stödet. Bloggen drev jag fristående från Huddinge IF innan jag kom överens med klubben om att ta över hemsidan. Bloggen kommer jag hålla liv i och jag räknar med att komma med rapporter från de matcher jag ser. Nu känner jag dock en större frihet och kan avstå matcher om jag har annat för mig.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s